...

Tirsdag 1. sep. kl. 18-21

Det er med stor glæde at vi hermed inviterer til efterårets første medlemsmøde over emnet ” Hvad alle bør vide om kundepsykologi og salg” ved den erfarne og inspirerende foredragsholder Søren Lindhardt.

Salg og kundepsykologi er emner i fokus for så godt som alle virksomheder og er blevet yderligere aktualiseret i disse COVID-19 tider, hvor mange er blevet ramt af mistede kunder og nedgang i omsætning og indtjening.

Kom og lad dig inspirere af Sørens tilgang til emnet og bliv en dygtigere sælger og kommunikator.

HVAD ALLE BØR VIDE OM KUNDEPSYKOLOGI OG SALG

Få indsigt i dine kunders hjerne, så der er flere kunder, som ønsker at handle med dig.

Vil du forstå, hvorfor din kunde nogle gange siger nej til dit ellers gode tilbud og forstå dine kunders beslutningsproces? Og ønsker du at få indsigt i dine kunders hjerne, så der er flere kunder, som vælger at handle med dig? Det er spørgsmål som disse, Søren Lindhardt sætter fokus på.

I virksomheden Lindhardt A/S, som på få år er blevet blandt landets førende inden for undervisning i kundepsykologi og salg, udbyder Søren Lindhardt uddannelser i kundepsykologi og salg, som hjælper deltagerne til at blive endnu dygtigere til at forstå sig selv og deres kunder, så de nemmere øger deres salg, og kunderne synes, de er mere interessante end alternativet.

Søren Lindhardt har gennem sin karriere opbygget og solgt flere virksomheder for et tocifret millionbeløb. Hans opskrift på succes er: ”Alt skal foregå på kundens banehalvdel”. Kom til et inspirerende foredrag og hør ham fortælle om hemmeligheden bag succes med kundepsykologi og salg, og få indsigt i dine kunders hjerne, så der er flere kunder, der vælger at handles med din virksomhed.

Søren Lindhardt mener, vi er tilbøjelige til at forsøge at fikse kundens problemer ved at fortælle om det, vi er gode til. Fremfor at lytte og prøve at forstå, hvad det er for et menneske, der står foran én. For Søren handler det om, at give andre lov vil at gå på opdagelse i det, du ved noget om. Og på den måde hjælpe dem med at kommunikere på kundens banehalvdel.

Få kunden til at spørge efter dit produkt/ydelse


Ønsker du at lære de spørgsmål, der får kunden til at spørge efter dit produkt/ydelse? De spørgsmål, som får kunden til at indse, at de har et problem, som du skal hjælpe dem med at løse? Og har du lidt berøringsangst for salg, så er dette foredrag stedet, hvor du får metoderne til at få så meget ro på dit salg, at du ligefrem kommer til at elske at sælge.

Hvad er din personlige gevinst på dette foredrag?

  1. Du lærer nogle af de værktøjer, du har brug for, så du går fra at være interessant og sælgende til interesseret, så kunden ønsker at handle med dig.
  2. Du lærer, hvordan du får kunde til at arbejde på dine kundemøder, så du får ro til at hjælpe kunden med at finde ud af, hvad du løser for kunden.
  3. Du får en indsigt i dig selv og dine kunders hjerner, der pludselig giver dig indsigt i, hvordan du bliver endnu dygtigere til salg.
    Søren har eksempelvis hjulpet Christian med at øge sit salg fra 2 ud af 10 kundemøder til 5 ud af 10 kundemøder. Har du lyst til at høre, hvad Christian har gjort anderledes? – så få du svaret på dette foredrag.

 

Praktiske informationer

Tid

Tirsdag 1. september 2020
kl. 18.00-21.00


Sted

Rungstedlund
Rungsted Strandvej 111
2960 Rungsted Kyst

Mødelokalet over Madam Carlsens Café


Tilmelding

Tilmeld dig her >


Tilmeldingsfrist

Tirsdag 1. september 2020
kl. 09:00


Pris

0 kr. for medlemmer

Gæster har gratis adgang første gang ellers koster en gæstebillet kr. 200,-


Gæster

Kender du erhvervsdrivende i Hørsholm og omegn, er du meget velkommen til at invitere dem med som gæst. Første gang er ALTID gratis. Tidligere gæster er meget velkomne til at melde sig ind i HEN eller købe en gæstebillet.


Samtykke

Ved tilmelding giver du automatisk samtykke til, at der må tages billeder og at foredragsholderne efterfølgende må kontakte dig/jer pr. mail eller telefon. Dette samtykke kan du naturligvis trække tilbage ved at kontakte foreningen skriftligt.


Parkering

Hvis der mangler parkeringspladser på Rungstedlund, så brug pladserne på naboejendommen, Rungstedgaard, eller den store parkeringsplads på hjørnet af Rungstedvej og Strandvejen med indkørsel fra Rungstedvej.


Medbring visitkort til netværk og til dit navneskilt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.